lauantai 7. joulukuuta 2013

M&M :)

Unohtui eilen kirjoittaa miten kivasti piristi kun posti toi kirjeen, joka sisälsi lahjakortteja Mustiin ja Mirriin!
Eli Mustin ja Mirrin ostoskuiteissa pyydetään vastaamaan netissä asiakastyytyväisyyskyselyyn ja vastanneiden kesken arvotaan joka kuukausi 30€ lahjakortti. Kerrankin minä voitin! Ihanaa! Ajattelin kyllä käyttää lahjakortin järkevästi koirien ruokaan (Maukas-aterioihin) vaikka ehkä houkuttelis ostaa jotain "extraa"... ...Mutta toisaalta olen jo ostanut joululahjaksi uuden lelun ja vasta ostin herkkuja sekä uuden Flexin.
 Nämä Mustista ja Mirristä ostetut herkut vetos niin minuun kuin koiriinkin!
Mainoslehtisessä kerrottiin niistä näin:
"Käsin leivottuja, rapeita Pooch & Mutt -miniluukeksejä voi nautiskella hyvillä mielin! Vähäkalorisiin ja vehnägluteenittomiin herkkuihin on lisätty terveysvaikutteisia ainesosia. Pooch & Mutt -tuotteet on palkittu eettisen valmistusprosessinsa ja eläinkokeettomuutensa ansiosta. 
Hengitystä raikastamaan: Fresh Breath
Nivelten liikkuvuuteen: Activity Mobility
Kasvavalla koiralle: Puppy Development
Ärtyneelle suolistolle: Digestion&Wind
Stressiä lievittämään: Calm&Relaxed
Oppimista edistämään: Brain Train
Pooch & Mutt -keksit 125g (150kpl) 3,90€"
Meillä on hengitystä raikastavaa ja stressiä lievittävää. Vaikutukset perustuu luonnon omiin vaikuttaviin aineisiin, kuten hengitystä raikastavassa persiljaan ja piparminttuun. Stressiä lievittävä sisältää mm. kamomillaa ja L-tryptofaania. Parasta on, ettei makupalat sisällä vehnägluteenia, keinotekoisia väri-, maku- tai lisäaineita eikä lisättyä suolaa tai sokeria. Toki meillä tehdään makupaloja itse tai annetaan kuivattuja lihaherkkuja, mutta nämä on mukavampia antaa lapsen tai vieraan koiralle annettavaks kuin joku possunkorva :) Näiden keksien tuoksu on ihanan yrttinen ja pelkäsin koirien karttavan sitä, mutta suotta. Hyvin tekee kauppansa! Kuvassa näkyy luonnollinen koko, eli pikkuisia, mutta sopii siis kaikenkokoisille koirille ja älypeleihin piiloteltavaks. Meillä piilotellaankin paljon herkkuja kotona eri paikkoihin ja sitten kutsutaan koirat etsimään. Se on mukavaa lasten ja koirien mielestä ja onhan sitä mukava itsekin seurata miten hienosti nenät pelaa!
 Ja pitihän minun ostaa nätti peltipurkki jossa voin koirien nameja säilyttää!
Tämä oikeasti vanhalta näyttävä purkki löytyi ihan S-Marketista :)
 Pepille ostin Mustista ja Mirristä uuden Flexin ja kytlläpä nekin on kehittyneet!
En tiedä saako kuvasta selvän, mutta Flexi-nauha pääsee myötäilemään sivuille, niin se ei mene punnelle. Ja tuo 8m pituus on mukava, niin pääsee koira vapaammin juoksemaan penkoilla silloin kun ei irti uskalla laskea. Pepillehän olisi riittänyt varmaan pienempikin Flexi painon mukaan, mutta halusin yli 5metrisen. Ja halusin nimenomaan tuon leveän nauhan, enkä sitä pyöreää narua, koska se ajan saatossa menee herkemmin poikki.
En saanut kuvaa siitä, mutta jossain vaiheessa molempien koirien Flexit oli "tapissa", eli jarrumies Niko tuli 5m jäljessä ja vetokoira Peppi meni 8 metriä edellä - minun kädet sojotti toinen itään ja toinen länten :D Ja minulta kun aina kysytään että "Ne Venäjänvinttikoirathan tarvii hirveesti liikuntaa?" :) Tokihan Nikokin vapaana juoksee mieluusti, mutta lenkillä on todellinen jarru...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti