maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulufiiliksiä...





Ajattelin vaihteeks kirjottaa jostain muusta kun Oriflamesta :) Joulufiilikset kun on koko ajan noususuhdanteessa, niin kerrotaanpa nyt niistä sitten! Oon yleensä ollu kovin laiska lähettelee joulukortteja, mutta kun lapset on pieniä, on mukava teettää niiden kuvista kortteja, että tulee edes kerran vuoteen laitetuks lasten kuvia kaukasemmillekin sukulaisille. Tässä viimeisen kolmen joulun kortit skannattuna (kuvan laatu skannerin takia huono)
2010:

2011 yhteiskuvasta:
  Iso-Hoosta yksin...
..Ja Pikku-Hoosta yksin :)
.
Ja tämänvuotinen, eli 2012 (te jotka oletatte saavanne kortin, mutta ette ole sitä vielä saaneet: sulkekaa silmänne!!!):

 Kuvat tähän otin jo 5.11 ja kortit postitin heti kun se oli vain mahdollista :)

Tämä kuva tosin oli vanha, mutta päivitetty kortti :)

Eilen kävin joulutorilla ja löysin sieltä jotain pikkulahjoja. Muun muassa Pikku-Hoon joululahjabeibbarille pieniä nukenvaatteita. Ja sitten kaikkea herkkua:
Vuokatin Viinin glögiä ja Pekka Heikkisen joulusuklaalajitelma (shampanjan, piparin ja tervan makuisia suklaakonvehteja) eli lähellä tuotettuja jouluherkkuja :P
Ja sitten vähän kauempaa, Ruotsin maalta tuotuja käsintehtyjä suklaan, piparin ja mantelin makuisia toffeekarkkeja, tosin kuvasta puuttuu suklaatoffeet ja tilalla Pekka Heikkisen piparisuklaata :) Toffeeherkkujen kotisivut löytyvät täältä. Namuja ovat, piti testata :) Iso-Hoon opelle annetaan näitä joulukonvehtien sijasta. Tai no, viime vuonna Hoo "askarteli" opelle piparitalon valmiista palasista. 
Muitakin lähiherkkuja oli tarjolla, mm. maukasta salaatinkastiketta, "löökiä" Limingasta Olisin halunnut "valkolöökiä" eli valkosipulikastiketta, mutta jäljellä oli enää Tervalöökiä ja kuulema siinä oli ihan yhtä paljon valkosipulia, joten ostin sen. Toivon, että näitä tuotteita tulisi lähiruokakauppaan myyntiin :P Ostin myös Kylmäpuristettua Mansikkamehutiivistettä Vimparin marjatilalta Oulusta, Pällin kylästä :) Ja olihan siellä paljon muutakin paikallista ja läheltä tulleita myyjiä. Varsin mukava tapahtuma. Paikallisia Kissanystäviä tuin jo Oriflamen muiden tiimareiden kautta, kun he keräsivät arpajaispalkintoja yhdistykselle. Me oriflamelaiset ollaan selkeesti varsin hyväsydämistä ja vastuuntuntoista porukkaa ;) 

Pikku Hootakin käytettiin jo 1.12 Maakunnan "Sipsu"-kerhon pikkujouluissa, tässä hieman kuvasatoa sieltä:
 "Hyvin jännää"
 Pelle Positiivari
 Onni Orava

 Ja minunkaltaiselle BB-fanille oli yllätys, että BB-Kadi hääräsi tonttuna :)
Ja tokihan paikalla oli The Joulupukki!

Tänään käytiin Pikku-Hoon & koiruuksien kanssa metässä ja hassuteltiin hieman:


Lopuks hieman tämänhetkistä joululahjasaldoa:
 Tässä vain ne "kauneimmat" paketit, eli ei niitä jotka on kaupassa paketoitu räikeisiin kiiltäviin papereihin :)
Tämä on mun ehdoton favorite lahjapaperi, mut ennätti jo loppua...
Ai niin, tänään Crocsin joulukalenterista paljastui mun kauan himoitsemat talvipopot:

Toivoin ensin joulupukilta hampaidenvalkaisua Kauneusvoimalasta, mutta sitten vaihdoin toiveen käytännöllisempään :) Oon joka päivä intopiukeena käyny kattoo Crocsin joulukalenterin ja tänään odotus palkittiin :) Tulihan tuolta jo yhdet kumpparit aiemmasta tarjouksesta tilattua pikku-Hoolle... Mutta muistakaapas olla kilttinä, sillä tontut kurkkii ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti