sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Angry Bird Activity Park Vuokatti & Laskiainen

Vihdoin ja viimein Angry Bird puistossa!!!

Ravintolasta sai Angry Birds limpparia ja myymälästä karkkia, vaatteita, pelejä, pehmoja - kaikkea mitä kuvitella saattaa; jopa Angry Birds golfpalloja!
 Ravintolan kalusteet ja lamput toi mieleen Pelle Pelottoman keksijän pajan :)
Pikku Hoolla ei meinannu millään pysyä kieli suussa :D
Tässäkin kieli vipattaa!
Jörö-J piiloutuneena keltaisen naaman taa ja Iso & Pikku Hoo
Hieman tuolla tuli sähköiseksi :) Itekin sain melkosia sähkäreitä kun kävin pikku Hoon perässä putkia nuohoomassa :)
 Polkuautoilemassa
Allekirjoittanut ratin takana
Vaijeri
"Osu possuihin saippuakuplilla"
Tarkkasilmäinen näkee et vihree pallo on just osumassa napakymppiin :)
Hugo ei enää muusta puhukaan ku "Pöö-puistosta" :)
 Tänään vuorossa oli laskiaisrieha
Iso Hoo kiukutteli ettei halua lähteä - kiittämättömyys on maailman palkka... Ite jäin penskana paitsi monesta kun asuttiin niin jumalan selän takana ja porukat oli yrittäjiä, eikä niillä ollu koskaan aikaa. Nyt kun ite haluis tarjota omille lapsilleen jotain, niin aina joku vastarannan kiiski tekee kaikkensa pilatakseen fiiliksen... Oonko mä nyt sit itsekäs ja huono äiti kun haluan saada nää menetetyt lapsuuskokemukset itselleni omien muksujen kautta ja tarjota samalla omille lapsille jotain mistä itse oon jäänyt paitsi? Hirvee äiti, pakottaa laskiaisriehaan ja muuhun mukavaan! Siis pakkohan mun on myöntää, että en mä pelkästään lasten takia sinne mene, vaan haluan aikuisten oikeesti itekin. Pienempi paha kai se on kuin että jos mä ihan vaan väkipakolla penskojen takia sinne vääntäytyisin? Ihme apinoita noi nykyajan tenavat kun eivät älyä hyvän päälle! :D
Tässä lapsiraukat pakotettuina hevosajelulle... (en tiedä taannuinko mä oikeesti niin lapsen tasolle et näytänkin ihan penikalta, vai johtusko se siitä kun en oikeen viitsiny meikkautua?)
Iso Hoon murhaava ilme :D
Kuka näyttää iloisimmalta päästyään kelkan kyytiin? Oisko se Äiti ihan ite?
Näiden hurvittelujen jälkeen äiti joutui pettyneenä antamaan periksi kun oli kolme yhtä vastaan. Tylsää porukkaa. No okei, kyllä mullakin alko jo olla kylmä ja nälkä - en kai mä muuten olis periks antanukaan :D Kasvishernari ja laskiaispullakahvit lämmitti kivasti.

4 kommenttia:

  1. Ai tekin olitte laskiaisriehassa, me oltiin kans, harmi kun ei törmäilty! Me käytiin vaan pulkkamäessä, ehkä ens kerralla reki- ja moottorikelkka-ajelulla myös :)

    VastaaPoista
  2. Juu ja mä en ois ehken edes hoksannu koko laskiaisriehaa ellet ois päivittäny siellä fb-ryhmässä, joten kiitos siitä! :) Tosi hyvä kyllä se ryhmä - sieltä bongaa tapahtumat paremmin ku lehdistä. Lehdistä tulee huomattua vasta kun tapahtumat on jo menneet...

    VastaaPoista
  3. Eipä näytä Angrylandiassa olevan ruuhkaa kuvista päätellen, oliko siellä ketään? Unnalle tuli itku heppa-ajelulla kun piti kyydistä lähteä, onneksi sai silitellä heposia ja käydä kaks kiekkaa. :)

    VastaaPoista
  4. Oli siellä joku muukin mutta piti koittaa kuvat rajata niin ettei tuu ylimääräsiä immeisiä :) Mut ei kyllä tungokseksi asti ollu porukkaa! Voi Unnaa, se on alettava säästämään omaa ponia varten ;)

    VastaaPoista