sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Uusia tuulia...

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt aikaa ja välissä on ehtinyt tapahtua niin iloisia kuin surullisiakin asioita. Surulliset asiat veivät sen verran pois raiteiltaan, että blogin päivittäminen (ja monet muutkin asiat) tuntui melko merkityksettömiltä. Mutta nyt vähitellen suru alkaa antaa tilaa myös muulle ja huomaan päivä päivältä olevani enemmän oma itseni. Mietin aiemmin kirjoittaisinko tuntojani blogiin, mutta ajattelin sen olevan niin henkilökohtaista ja koskevan monia muitakin, että päätin olla kirjoittamatta. Niinpä keskityn nyt taas arkisempiin, tutumpiin ja iloisempiin asioihin.

Synttäreitäkin vietin viime kuussa. Sain ihania lahjoja <3 Tässä niistä muutamia:
^ Tämä tuli täysin odottamattomalta taholta ja oli todella iloinen yllätys. Aarre josta olen kauan haaveillut!
^ Tämän sain rakkaalta J:ltä. Sanoin ettei mitään tarvitse, koska olinhan jo itse lahjonut itseni hänen puolestaan hampaideni valkaisulla, mutta sisukkaasti J vain oli menossa ostoksille. Sanoin että ei kukkia, ei koruja eikä kännykkää tai lahjakorttia, koska kuvittelin että joko se sitten a) luovuttaisi tai b) ostaisi suklaata, mutta kylläpä onnistuikin yllättämään minut :)
 ^ Rakas serkkuni tietää liiankin hyvin mistä pidän: paketista paljastui I-HA-NA "Sukat makkaralla" -kaadin!
^ Viherpeukalo-äitini toi minulle upean kukan nimeltä "Wanda". Minä mietin kauanko kukka elää ja äitiäini huoletti kauanko malja pysyy meillä ehjänä :)

Ystävältä saadusta valoryijystä uupuu vielä kuva, sillä en ole saanut sitä vielä seinälle. Tosin muistin että paikalle, johon sitä kaavailin, olikin alun alkaen tarkoitus laittaa tämä:
Mutta, koska pikku Hoo on hajoittanut alimman lasin, on poka yläkerrassa (joka siis vielä toistaiseksi rakentamatta) odottamassa lasin vaihtoa... Sirpaleethan tuottaa onnea... Noh, ehkä valoryijy sopisikin paremmin makkariin tunnelmavaloksi ;)

Tämä olikin sopiva aasinsilta sisustamiseen. Kävin synttäripäivänä äitini kanssa shoppailemassa ja elokuvissa, sekä ystävän kanssa syömässä. Ostin jotain pientä uutta kotiin ja tilasin uuden maton & verhot niiden tilalle jotka ovat jo reilut pari vuotta meillä olleet.
Eteisessä meillä on siis ollut tämä matto jo yli kaksi vuotta, koska tarpeeksi pitkää eteismattoa ei tahdo löytää. Tuossa tummassa näkyy koirien karvat todella raivostuttavasti, niinpä tilasin tällaisen:
 Tämä ei itseasiassa ole riittävän pitkä, mutta kun ostin isomman kuramaton oven eteen, niin tämän pituus riittää. Matto ei ilman liukuesteitä pysyisi sitäkään vähää paikoillaan, joten edellinen matto oli siinä mielessä parempi. Mutta muuten tykkään tästä ja se sopii tummalle lattialle hyvin!
^ Yhtenä jouluna jaksoin vaihtaa keittiöön tällaiset jouluverhot, mutta muutoin keittiössäkin on olleet parin vuoden ajan nämä:
Olen kyllä tykännyt verhoista, mutta kieltämättä oli jo aika päivittää...
Tuli tilattua pikkusen liian naftit, mutta saa nyt välttää... Verhoissa on sellainen elävä pellavamainen pinta, tykkään siitä. Tosi edulliset ja kivat mun makuun.
 ^Itse olen virkkaillut aikani kuluksi. Tässä yksi trikookuteesta tehty johon ei ole valmista ohjetta. Teetin aiemmin tällaisen kiikkutuolin alle ja nyt tein sen mallin mukaan oman, joten tarvetta tai paikkaa tälle matolle ei ole...

 ^Tämä taas on perinteinen juhannusruusu-malli, jonka lahjoitin J:n veljen  perheelle uuteen kotiin. Ja on siis ensimmäinen virkkaamani matto. Viimeksi olen virkannut kait ala-asteella, eli melkein 20 vuotta sitten :D
^Korin virkkasin ontelokuteesta
Seuraavaksi olisi tarkoitus koettaa virkata suorakaiteen mallista mattoa ja olen sitä jo useampaan otteeseen aloittanut tekemäänkin, mutta jotenkin aina onnistun saamaan joko liikaa tai liaan vähän silmukoita :) Niinpä olen pitänyt luovaa taukoa ja ehkä jo tänään ryhdyn hommaan uudestaan... Ostin muuten itselleni synttärilahjaksi tällaiset virkkuukoukut :)

Teetin Nikosta taulun eräällä uskomattoman taitavalla nuorella naisella ja nyt se on lopulta myös kehystetty:
  <3
Olohuoneen verhot päivitin noin vuosi sitten ja ne ovat tällaiset:
Verhotampit oli purkaantuneet, joten tilasin tilalle uudet:
Jotka sopii itseasiassa paljon paremmin kuin entiset!
Tässä vielä jotain pientä, jota olen ostellut:
 Olen pyrkinyt juomaan nyt riittävästi vettä ja tuo vesipullo piti saada muka ylläpitämään veden juontia, mutta jotenkin se päätyi koristeeksi :) Emali-purkki taitaa olla joulumyyjäisistä ja lasipurkki joululahja <3
 Keittiöpyyhe

 Lasipurkkeja säilytykseen
 Pitäähän suodatinpusseille olla oma teline!
Nämä mukit ovat itseasiassa Oriflamen löytönurkasta :) 4,90€/kpl ! Tykkään juoda aamukahvin isommasta kupista ja nämä on just hyvät!

Oriflame-rintamallakin on tapahtunut. Nousin senior-tiiminvetäjäksi ja paketin mukana tuli siitä hyvästä näin paljon ilmaistavaraa:
 Orkidea-boksi, vartalovoide, hiusnaamio, käsivoide, hammastahna, jalkojen kuorintavoide, jalkavoide, kolmikerroshuulipunat ja kynsilakat!
Tuotteet tuli pääsiäisen kunniaksi teipattuina näin:
:)
Olen nyt saanut Orkidea-sarjaan kaikki muut paitsi lentolaukun (jota himoitsin):
Boksi, viikonloppulaukku, käsilaukku ja meikkipussi. 
Näitä on siis voinut ansaita rekrytoimalla uusia edustajia, jotka valmistuvat uuden aloitusohjelmasta. Kaikkiin laukkuihin kuuluisi tuo "killutin", mutta olen ajatellut säästää ne vaikka tilaajalahjaksi ja yksi minulla on avaimenperänä :) Käytän näitä kapsäkkejä tuotteideni ja painomateriaalien säilytykseen :)
Aiemmasta aktiivisuuskampanjasta sain myös urheilukassin:
Joka sekin on täynnä tuotteita... 
 Lupasin uuden alatiimini jokaiselle tilauksen tehneelle lahjaksi Giordanin Supreme Length Mascaran, jota on kehuttu myös lehdistössä:

Olen sitä mieltä, että pitää olla tavoitteita ja päämääriä ja itselläni se oli alkuun tiiminvetäjyys. Keräsin tiimin ja saavutin tavoitteen - enkä ole katunut! Sen sijaan nälkä kasvoi syödessä ja haukkasin tavoitteeksi Managereiden palkintomatkan Portugaliin sekä seniortiiminvetäjyyden. Töitäkin olen niiden eteen tehnyt, mutta ilman tiimiäni en olisi siinäkään onnistunut. Jos joku tiimiläisistäni haluaa ottaa itselleen isomman tai pienemmänkin tavoitteen, niin myös minä olen valmis tekemään töitä ja tukemaan!   

Ihminen joka tahtoo, keksii keinot. Ihminen joka ei tahdo, keksii selitykset. Kaikki lähtee sinunsta itsestäsi!

Mutta nyt minulla siis on uusi titteli, oma alatiimi ja ticketit Portugaliin :) Wau! Huomenna haen passin ja laitetaan samalla avecillekin passihakemus vetämään, sillä onneksi saimme ostettua avecille matkalipun! Musta tuntuu että näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää tämä päivitys :)
...Muutinkin mieleni, unohdan nimittäin aina kertoa hyväntekeväisyysosiosta ja pelkäänpä että minusta jää vielä kovin pinnallinen kuva näiden päivitysteni perusteella. Aiemminkin kirjoitin asiakastapahtumasta, enkä muistanut mainita, että lahjoitin koko myyntivoittoni Helsingin Lastenklinikalle. Nyt eräs ihana seniortiiminvetäjä-kollega keräsi lahjoituksia Venäjän lastenkotiin ja tässä hänen saldonsa vaatteita & leluja:
Minun lahjoittamani lelut löytyy tuosta jätesäkistä ja crocs-laatikosta :)
Joulun alla samainen tiimari keräsi edustajansa kanssa lahjoituksia Kissanystävien arpajaispalkinnoksi ja silloin lahjoitin Oriflamen tuotesetin sekä seinäkalenterin. NÄIHIN kuviin ja tunnelmiin on vielä parempi lopettaa! :)

5 kommenttia:

  1. Milloinkas Teillä on lähtö reissuun?? :)

    VastaaPoista
  2. Eli siihen mennessä rantakunnossa ;) Toki sie oot jo valmiiksi rantakunnossa. :)

    VastaaPoista
  3. Teillä on aivan ihana koti! Mun pitää tulla käymään kyllä! :)

    VastaaPoista
  4. Piia, joo anti-selluliittivoide jo kovassa käytössä...!
    minnamoira, kiitos - kuvia ottaessa tosin rajaan kaaoksen kuvien ulkopuolelle :D Mutta tervetuloa :)

    VastaaPoista