keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Manager Meeting

Lauantaina oli Oriflamen Manager Meeting Oulun Edenissä. Päivä oli pitkä, mutta antoisa ja innostava. Minä, esiintymiskammoinen, kävin kertomassa oman Oriflame-tarinani ja puhuin ekaa kertaa elämässäni mikkiin. Miten sellaista voikin jännittää niin paljon? Kerroin, että olen jo kymmenettä vuotta mukana Oriflamessa ja vasta nyt viime syksynä nousin tiiminvetäjäksi. Tiiminvetäjyys sopi mainiosti kuvioihin, kun olin työttömänä ja kaipasin kipeästi muutakin elämää kuin kodin- ja lastenhoito. Nälkähän kasvaa tunnetusti syödessä ja niinpä otin tähtäimeen Seniortiiminvetäjyyden ja Managereiden palkintomatkan Portugaliin. Oma "emoni", Safiiri-aluejohtaja Taina, on sanonut viisaasti "Ihminen joka tahtoo, keksii keinot. Ihminen joka ei tahdo, keksii selitykset. Kaikki lähtee sinusta itsestä!" ja minä allekirjoitan tämän täysin. Ilman omaa "emoa" ja supermahtavaa tiimiäni sekä alatiimiäni, en olis tietenkään mitään saavuttanut, joten iso kiitos heille! Minä vastavuoroisesti lupaan tukea ja tsempata heitä omissa tavoitteissaan <3
Nythän minä olen senior(seniili)tiiminvetäjä ja menossa miehen kanssa Portugaliin <3
OHI ON! 

Enpä arvannut palkintopöytää kuvatessa että minä onnekas nappaisin palkinnon!
Mutta minulla oli eniten ensitilaajia, eli minut palkittiin rekrytoinnista. Olin ihan hämilläni :) Sain skumppapullon, kukkakimpun ja Pentikin Vanilja-sarjan kulhon salaattiottimineen ja servetteineen. Vein kukkakimpun ja kulhon äitikullalle, joka palasi seuraavana päivänä Turkista. Äitillä on entuudestaan Vanilja-sarjaa ja liian harvoin tulee muistettua kukkasinkaan, joten ajattelin niiden ilahduttavan. Sitäpaitsi äitihän se minua aikoinaan Naistenmessuilla pukki kylkeen, että rupea edustajaksi - eikä minua tarvinnut kahta kertaa käskeä :D
^Tällainen yllätys jäi siis odottamaan äitiä kotiinpaluun kunniaksi! 
Skumppapullon säästin itselleni :P Se nautitaan sitten kun vietän äitienpäivää edeltävänä lauantaina tatuointikutsuja tyttökavereiden kans! Itse aioin ottaa kulmiin kestopigmentit ja ennen matkaa täytyy käydä vielä Lashliftissä :) Ripsienpidennyksille heitän hyvästit ja ryhdyn käyttämään Oriflamen uutta ripsiseerumia :P

Kurkistelimme Meetingissä myös hiukan tulevaisuuteen ja tässä tulevan rekrykampanjan palkintoja:
Tuo repun alla oleva kassi on siis sellainen, josta saa vetokahvan vedetyksi sivusta. Näppärä! Laukkujahan ei vissiin voi koskaan olla liikaa?

Kuultiin myös tulevista uutuuksista, mm. hiusväreistä, jotka tulevat siis vasta ensi vuonna jaksolla kolme meille Suomeen myyntiin. Muita mieleenjääneitä uutuuksia olivat mm. BB-voide (joka oikeastaan on CC-voide), eli BB-voiteethan alkavat olla so last season ja tätä päivää ovat CC-voiteet, jotka ovat kuin BB-voiteet, mutta parempia! Myöskin uutena tulee geelirajausväri, eli siveltimellä purkista levitettävä ja kuulema todella helppokäyttöinen. Itse koen haastavaksi eyelinerin käytön, joten mielenkiinnolla jään odottelemaan!

Välissä vähän syötiin ja kahviteltiin. Sitten kuultiin todella innostava Wellness-info, jota en ehkä tässä lähde enempää avaamaan, sillä se vaatisi ehdottomasti oman postauksensa :) Lupaan kirjoittaa siitä myöhemmin lisää, sillä olen jo ottanut tiimistäni "testikanin", joka on lupautunut aloittamaan shaken ja packin säännöllisen käytön ja raportoimaan käytön vaikutuksista. Olen siis luvannut sponssata ekan kuukauden satsin, jonka tiimiläiseni puolestaan lupaa säännöllisesti nauttia ja sitten on raportoinnin aika! En itsekään usko, että tulokset ovat mitenkään maata mullistavia vielä kuukauden jälkeen, mutta katsotaan :)

Itse tässä vastikään testailin nyt uutuutena olevat itseruskettavat ja mies kysyi minulta "Oletko sä laittanut jotain hajuvettä kun tuoksut niin hyvältä?" ja kuullessaan, että kyseessä on itseruskettava, totesi että "Ennen ne on kyllä haissu ihan hirveeltä" :D Nimeä mainitsematta se "ennen" on ollut Doven asteittain ruskettavaa, josta en voi sanoa tykänneeni. Voide rullaantui iholta :( Mutta Oriflameltakin on tulossa vastaavanlainen asteittain ruskettava, joka odottaa vielä testaustani. Nyt testasin siis nämä:
Ensin kuorin ihon vartalolta ja kasvoilta, sekä kosteutin hyvin. Illalla saunan jälkeen levittelin voiteet. Kasvojen voide tuoksuu ihanan kermaiselta toffeelta! Vartalollekin levitin tarkoituksella itse, myös selkäpuolelle, jotta voin nähdä millaisen lopputuloksen saa yksin aikaiseksi. Suihke helpotti levittämistä ja se myös kuivui todella nopeasti. Ehkä jopa liiankin nopeasti, koska oli hankala muistaa minne kaikkialle sitä oli jo levittänyt :) Mutta lopputulos oli todella tasainen, luonnollinen päivetys, eivätkä lakanat tahriintuneet! Tosin aamulla tuoksu ei ollut enää niin mieluisa. Kuulimmekin Managermeetingissä, että tuoksu muuttuu ihon pH:n vaikutuksesta, joten tuoksu on "yksilöllinen". Mutta ainakin lähtötilanteessa tuoksu oli hyvä :) Ehkä ihan viisasta tehdäkin tuo illalla, niin kukapa sitä yön aikana on nuuhkimassa. Aamulla tuoksu huuhtoutuu suihkussa :) Voidetta ei sitten kannata lisäillä, jottei tule yllätyksiä! Ja kädet tulee muistaa pestä levityksen jälkeen :) Kasvojen rusketus ei ollut niin tasainen ja minusta naama näytti likaiselta :D Mutta ihoni on tällä hetkellä muutenkin melkoisen huonossa kunnossa kasvoissa plus olen todella kalpea. Aion kyllä kokeilla uudestaan, kunhan kesä ja aurinko on hieman parantaneet ihon laatua ja muutenkin saanut pohjalle päivetystä.

Loppuu vielä pari kuvaa; toinen on tuotebokseistani ja toinen kierrätysvinkki, jonka bongasin eräästä Oriflame-blogista!
 Eli tässä boksini:
Ja tässä minun Oriflamen paketeista tekaistu kierrätetyslahjapaperi :
Tuolloin ei vielä ollut muuta koristetta, niin siirtokuvapitsillä koristelin :) Mutta nyt on juuttinarua, joka sopii imagoon täydellisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti