lauantai 11. toukokuuta 2013

Kirppistelyä


Paikkakunnallamme oli tänään suurkirppis ja minäkin lähdin pitkästä aikaa porukoideni kans kirppistelemään. Ennen olin kovempikin kirppistelijä, mutta nykyään sekin harrastus on siirtynyt pitkälti nettiin. Omia tavaroita ja vaatteita oon kyllä vieny kirppikselle myyntiin, mutta ei oo ollu juurikaan aikaa eikä intressejä kierrellä kirppareilla. On huomattavasti helpompi hakea sopivaa kokoa, tiettyä merkkiä tai tavaraa nettikirppiksiltä - tosin hintakin on yleensä korkeampi. Netissä voi kuitenkin kirppistellä mihin aikaan vaan.
Mutta tänään tein edullisia löytöjä!
^Tässä kirppissaldo; ihana Alkon vanha laatikko (20€) ja kassillinen aarteita + mölkky-peli!
Itselle löysin kahdet kesäkengät - valkoiset maksoi 2€ ja mustat 1,50€ :) 
Iso Hoolle löysin myös (kevätjuhla?)kengät, ihan kuin uudet - 5€
Iskä osti mulle uuden Mölkky-pelin, joka oli myyjällä jäänyt käyttämättömäksi. Minä kun viime kesänä ostin iskälle kyseisen pelin synttärilahjaks, enkä ole itselle raskinut ostaa. Hauska kesäpeli :) 15€
Pikku Hoolle Lauri Kilpa-autosta tuttu hahmo, joka puhuu kun sitä puristaa vatsasta "Voihan Donitsi!" 3€
Chuckin ja ystävien seikkailut -sarjasta auto 0,50€
Pikku Traktori -ohjelmasta tuttu hahmo ja mönkijä 2€
Auto, peräkärry, ukkelit ja kaksi mönkijää 5€
Pienet traktori & paalain 3€, kuorma-auto & traktori 1,50€ ja Tomi Traktorista tuttu Reetu-auto 2€ 
Nuokin pienet metalliset traktrorit ym. maksaa uutena parikymppiä!
Pikku Hoolle Tomi Traktori ja Auto B Good -DVD:t 2€/kpl ja Iso Hoolle Pentujengi leffat 3€/kpl

Tomi Traktorit on kiven alla, eikä niitä nähtävästi saa enää uusina mistään ja käytettynäkin pyytävät huonompikuntoisista 4€-> ja parempikuntosia voivat myydä 8€-> ,enkä kyllä usko että tuota Auto B Goodiakaan juuri mistään saa - ainakaan täällä. Pikku Hoon suosikkeja on juurikin Chuckin ja ystävien seikkailut, Tomi Traktori, Pikku Traktori, Auto B Good ja Lauri Kilpa-auto - joten olin ihan kikseissä näistä kaikista löydöistä! Myös Iso Hoo tykkää Pentujengeistä ja kun soitin ja varmistin, niin just näitä dvd:tä ei vielä löytynyt entuudesta. Dvd:t oli vieläpä uusia, muoveissa olevia! 

Myös Late Lammas, Timppa Lammas ja Pat & Mat kuuluu pikku Hoon suokkareihin. Viikon päästä sunnuntaina on pikku Hoon 3v-synttärit ja olen tilannut synttärikakuksi Late Lammas -kakun :P Lahjaksi huusin huuto.netistä Timppa Lammas dvd:n ja Pat & Mat -dvd boxin :)
Sitten löysin keväiset housut ja takin pikku Hoolle, hintaan 12€ 
Uudet Niken verkkarit ja liikkavaatepussin Iso Hoolle hintaan 5€ 
 
Itselle hihaton pusero 4€

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä... Tavarakirppikseltä tarttui sen Alkon vanhan laatikon lisäksi tämä aivan ihana aarre:

En tiedä enkä välitä mikä tämän todellinen rahallinen arvo on, mutta maksoin tästä 30€ ja olisin ollut valmis maksamaan enemmänkin. Vähän on kolhuinen ja toisen borzoin pää on ilmeisesti liimattu, mutta minusta tämä on aivan i-ha-na!

Viime viikonloppuna kävin Oriflamen aluejohtajan järjestämällä shoppailumatkalla Ikeassa & Matkuksessa ja olin ajatellut laittaa Spotrs trackerin päälle, että näkisin montako kilsaa me kauppakeskuksessa vaelletaan, mutta unohdin. Vasta kun oltiin jo monta tuntia shoppailtu hiki hatussa, muistin kytkeä trackerin ja puolessatoista tunnissa tuli melkein neljä kilsaa mittariin, vaikka siinä vaiheessa tahti oli jo hyytynyt! Jos tuo olis keskimääräinen kilsamäärä, niin mehän oltas dallattu semmoset parikytä kilsaa päivän aikaan ja kyllä huusi jalat hoosiannaa seuraavat pari päivää vaikka mulla oli Conversen tennarit jalassa - mitähän se olis jos ois ollu jotkut korkeekantaset saappaat? :D 

Sieltä nyt ei tullut loppuelissä kovin kummosia ostettua. Jiille ostin parit pellavahousut Portugalin matkaa ajatellen ja iso & pikku Hoolle pienet tuliaiaset, koirille valtavat tuliaisluut ja koko perheelle Arnoldsin donitseja. Muutaman topin ja pari halpaa boleroa ostin itselle.Ikeasta ostin sellaisen kivan turkoosin metallisen säilytysvaunun, jolle ei vielä ole "virallista" käyttötarkoitusta/paikkaa keksitty, mutta lapset tykkää ottaa sen leikkeihinsä :) Se sopis myös autotalliin, mutta katotaan nyt.

Huomenna onkin äitienpäivä. Minä sanoin Jiille, ettei mitään tarvitse ostaa, mutta jos meinaa kukkia hankkia, niin mieluummin jättää ostamatta ja nekin rahat voisi sijoittaa Rizzoli & Isles -toiseen tuotantokauteen :P No niinhän se raasu sitten kävi tänään otamassa minulle sen :) Iso Hoolta minä sain jo keskiviikkona "samettiruusun" eli omatekemän saviruukun täynnä multaa. Ei ollu lähteny kasvamaan :D Mutta ajatushan se on tärkein! Oma äippä saa meiltä kaikilta (iskältä, minulta ja veljeltä) haaveilemansa Lokki-valaisimen (minä olen idean äiti ja iskä ystävällisesti kustansi :D) ja anoppi minun virkkaaman maton (toivottavasti kelpaa ja keksii sille paikan)... Eiköhän me vielä käydä jotkin kukat ostamassa kun huomenna mennään kyläilemään molempien luokse :) (Tänään tosin vitsailin äitin saavan kaktuksen äitienpäiväkukaksi :)) Ja mietin minä myös omatekemien tuoreiden pikkuleipien viemistä! Kakkua en enää meinaa leipoa, nimittäin toissapäivänä leipasin suklaakakun ja sitä on vielä jäljellä...

Mutta aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille <3



1 kommentti: