keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappufiiliksiä

Ihan alkuun pari kuvaa off-topic...
"Uusia tuulia..." -päivityksessä mainitsin ystävältä saadun valoryijyn sekä sivusin ikkunanpokaa kun mietin niiden paikkoja - no nyt on molemmat löytäneet paikkansa:
Jii sai vaihdetuksi rikki menneen lasin ja ikkuna ripustettiin portaikon seinustalle!
Valoryijy puolestaan päätyi makkariin ja se on kaunis itsessään, ilman valojakin!
Kuva ei tee oikeutta - luonnossa vielä hienompi.
Makkarin ikkunan toiselta puolelta löytyy puolestaan nämä heinäseivästikkaat, jotka toimii ainakin toistaiseksi kenkätelineenä :)
Mutta sitten itse asiaan, Vappuun. 
Minä en oo koskaan oikeen käsittänyt miks sitä valkolakkia pitäs esitellä... Itsehän kirjoitin ylioppilaaks reilun kahden vuoden lukio-opintojen jälkeen (v. 2003), koska olin viimeisilläni raskaana ja tiesin että nyt tai ei koskaan on kirjoitettava. Just ja just oli kasassa sen verran kursseja, että sain luvan osallistua kirjoituksiin. Eihän ne kaksisesti menneet, mutta läpi kuitenkin :) En kuitenkaan saanut lakkia silloin vaan minun oli äitiyslomalla/hoitovapaalla käytävä loput kurssit jotta olisin virallisesti ylioppilas. Niinpä sain ylioppilaan paperit "vasta" vuonna 2005. En halunnut osallistua lakitukseen, koska en halunnut lakkia, vaan pipon, eikä rehtori halunnut pipottaa (nipottaa kylläkin) :D Pipoa pidin vissiin sen yhden päivän, jos sitäkään.
Kuvan poimin IRC-Galleria-sivuiltani, joita en jostain syystä vieläkään ole poistanut. :) Mutta kuvassa siis tuore YO pipoinensa :)
Olenkohan ainut, joka ei halua vetää lätsää päähänsä vappuna? Kiinnostais tietää miks jotkut haluaa kaikkien näkevän kuka on YO ja kuka Merkonomi tai mitä kaikkia niitä onkaan. Sen sijaan minua kiinnosti juoda pinkkiä skumppaa ja syödä värikkäästi :D
Ja jottei vaikuttais liian terveelliseltä, niin mainittakoon, että löysin kaupasta joku aika sitten karamellin makuisia poppareita, joita oli pakko päästä testaamaan:
No eipä ollut kaksisia - ennenkuin sulatin vähän Fazerin sinistä ja upotin popparit suklaasulaan, jonka maustoin vielä kookoshiutaleilla - sitten oli tarpeeks makeita :P Tuokin Sitruuna-Sooda oli uutuus-siideri ja minähän olen uutuus-sanan heikko uhri. Oli kyllä hyvää - oikein vappujuomaa! Eikä ole Lightia vaan makeutettu ihan oikealla sokerilla :P
Lapset sai tietty vappupallot:
Pikku Hoon Monsteriauto-pallo

Iso Hoon Stella-Angry Bird-pallo (ällipöö- Pikku Hoon sanoin)

Tänään sitten mentiinkin Pallohallille katsastaa vappuautoja ja Team Barbendersien Freestyle Motocross Showta. Meitä lähti koko perhe, tosin Iso Hoo piti kiristää mukaan; " Lähdet sä mukaan vai jäätkö kotiin siivoomaan?" Myös Jii oli tapansa mukaan "Ei kyllä yhtään kiinnostas lähtee..." - johon minä imitoin miten se on joka ikiseen juttuun viime aikoina veisannu tuon saman virren. Tyyppiä ei kiinnostanut lähtee edes Portugaliin, haloo?? Se onkin semmonen Jörö-Jii että hoh hoijaa. Myös meiän porukat, eli mummu ja ukki tuli messiin. 

Kylläpä alkuun itelläkin mahanpohjasta vitasi kun niin korkeelle lensivät mopoillaan!
Kaksin aina kaunihimpi
Traktoreiden yli
 Pistä viis!
Ja niitä vappuautoja...
<3
Karavaanari :)


Shown jälkeen käytiin syömässä, vaikka ei kyllä oltu varauduttu, vaan oltiin tosi kiireisesti lähdetty; vedetty ensimmäisenä käteen sattuneet kamppeet niskaan ja muutenkin pukeuduttu kuin oltais Pallohallille menossa (niinkun oltiinkin :D), eli lämpimästi. Ensin meinas hävettää että sillä lailla vappulounaalle mentiin, mutta pöh, ei aina tarvii olla viimesen päälle sliipattu, varsinkaan kun läheisten kanshan siinä oltiin! Tässä on tullu opittua, että ei pitäs liikaa ajatella mitä muut aattelee. Elämässä on paljon tärkeempääkin! 
Hauskaa Vappua!

3 kommenttia:

  1. Samaa mietin minäkin tänään, etten ole kertaakaan pitänyt ylioppilaslakkia sen jälkeen kun oli lakkiaiset =) tuntuu jotenkin nololta laittaa sitä päähän, ja toisaalta mulle ei kyllä mitkään lakit sovikaan =D

    VastaaPoista
  2. No hyvä etten oo ainut :) En tiiä jos oisin muutaman ällän kirjottanu, et kehtaisko sitä lakkia sitten ulkoiluttaa, mut ei näillä arvosanoilla ainakaan kehtaa mennä "pätemään" :D Tuntuu että se lakki on vaan joku statussymboli, eikä mun mielestä nykyään taideta paljoo vaatia valkolakin saamises. Ennen ehkä ollu hieman harvinaisempi saavutus.

    VastaaPoista
  3. Äiti, luetko koskaan blogiani!? Xd Oli pakko mainita XD

    VastaaPoista