maanantai 1. lokakuuta 2012

ORIFLAME SWEDEN

Nyt se tulee! Nimittäin Oriflame-postaus.

Olen kiivaasti rekrytoinut uusia Oriflame-edustajia, koska kahdeksan vuoden harrastelun myötä ryhdyin tiiminvetäjäksi.

Uusia rekrytoidessa yleisin syy kieltäytymiseen on se, ettei halua myydä eikä varsinkaan tyrkyttää. Minäpä kerron "salaisuuden": ei tarvitse myydä ;) Titteli on kaikille myyntiedustaja, mutta ihan hyvin voit käyttää asiakastunnusta verkkokaupan tapaan ja tilata tuotteita ainoastaan itsellesi (ja perheellesi) - saat -25% edustaja-alennuksen kosmetiikasta ja kampanjaetuja (ilmaisia tuotteita yms.)!

Vaikka itse kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon aika suruttomasti törsäänkin, niin voisin väittää säästäneeni pitkän pennin keskittämällä ostokseni Oriflameen. Aina joskus köyhyyksissäni oon pihtaillu enkä oo raskinu tilata jotain tuotetta, niin se onkin tullut monin verroin takkiin, kun oon ostanu kaupasta jonkun vastaavaan tuotteen pakon edessä ja surukseni tajunnut, että tuote maksaa kaupassa monin verroin enemmän ja tuottaa kaiken lisäksi pettymyksen. Oriflamella kun on melkein aina tarvittaessa esim. ripsari tarjouksessa 6,90€ ja sit normaalihinnalla 14,90€ se tuntuu kalliilta tilata - no menepä kauppaan ja koeta löytää alle 14,90€ maksava ripsari joka ei tuota pettymystä? Taannoin mainoksen uhrina hankin Maybellinen Illegal length-ripsarin, ~parikyt egee, ja pettyneenä mietin montako oikeesti hyvää ripsiväriä oisin saanu siihen hintaan Oriflamelta, tämä kun jäi käyttämättä huonon laatunsa takia :( Oriflamella on 100% tyytyväisyystakuu 14 vuorokauden ajan!

Luotan Oriflamen laatuun ja siihen, että tuotteet on hyvin luonnollisia (luonnon aktiiviaineita), puhtaita (paljon luomulaatuisia raaka-aineita) ja tutkittuja, muttei niiden testaamiseen olla koskaan missään tuotantovaiheessa käytetty eläinkokeita. Oriflame tekee myös paljon hyväntekeväisyyttä - moniko kaupan kosmetiikkamerkki tukee lasten- tai luonnonsuojelua? En sano että olis syntiä käyttää muuta kosmetiikkaa, käytänhän itsekin lisäksi mm. Dermosiliä ja The Body Shopia, mutta korostan vaan tärkeinä pitämiäni seikkoja, miksi Oriflame on just mun juttuni.

Hmm, kadotin ajatukseni ja taisinpa muutenkin höpötellä jo vähän asian vierestä. Toinen kieltäytymisen syy on, että monikaan ei halua pitää kutsuja. Kerron toisen salaisuuden: sitäkään ei oo pakko tehdä ;) Mun on pakko tunnustaa, että koko 8-vuotisen "urani" aikana en oo vissiin kertaakaan pitäny "kauneuskutsuja" luonani, enkä ole ollut pitämässä niitä muidenkaan luona, vaan oma "Oriflame-emoni" on pitänyt muutamat kutsut mun puolesta kavereideni luona. Mutta siis ihan hyvin oon pysyny "bisneksessä" mukana ilman, että oon pitäny kutsuja. Toki kutsuilla saa helposti myyntiä, mutta ymmärrän kyllä jos ja kun ei vaan ole "kutsu-ihmisiä". Kuten voi päätellä, en itekään oo "kutsu-ihmisiä" vaikka oon ollu mukana monissa mukavilla kutsuilla. Parhaita on "Girls night out"-tyyppiset kutsut, jossa meikkaudutaan & laittaudutaan samalla tuotteita testaten, saatetaan tehdä jalkahoidot ja naukkaillaan samalla vähän viisasten juomaa :P

Suoraan sanottuna, en melkein voi käsittää, miksei joku, joka muutenkin käyttää Oriflamen tuotteita, ryhtyisi itse edustajaksi? Edustajaks ryhtyminen kun ei velvoita tasan mihinkään. Ei ole myynti/ostovelvoitteita, eikä maksullista aloituspakkausta. Mikä parasta, saat liittyessäsi kolme ilmaistuotetta (Nature Secrets biohajoava suihkugeeli & dödö, sekä kaikkien aikojen klassikko Tender Care-ihmevoide!) + runsaan aloituspakkauksen. Rekrytoin vasta äitini, joka on ollut aikoinaan "entisessä elämässään" Oriflame myyjä ja kuvasin aloitusmatskua:
Tässä näytteet meikkivoiteista, huulipunista ja tuoksuista leviteltynä.

Tuoksuja... mmm...

Huulipuna- ja tuoksunäytteet nyt koteloihin järjesteltyinä.

Tuoksut <3

Pussukka jonne ihan kaikki ei millään mahdu!

 
Pussukka ja meikkivoidenäytteet
Eikö näytäkin vastustamattomalta? Ja nämä kaikki siis tulee ensimmäisen tilauksen mukana tilaussumassta riippumatta - kolmea ilmaistuotetta unohtamatta (suihkugeeli jäi jälkkäriin, joten niistä en ottanut kuvaa).

Kuvasin omat tänään käyttämäni Oriflamen kosmetiikka- ja hiustuotteet ja tämä ehkä todistaa, ettei tarvitse myydä, sillä omaankin käyttöön tarvitsee kaikenlaista:
Eli kuvassa kasvovesi, päivävoide, meikinalusvoide, meikkivoide, irtopuuteri, puuterihelmet, hylsysiveltimet, huulipunanpohjustusvoide, huulipuna, huulikiilto, luomiväri, valkoinen kajal, musta kajal, ripsiväri, kulmakynä, kulmakarvageeli, hajuvesi, sekä hiustuotteet: lämpösuoja, kuivashampoo, hiuskiinne ja kiiltosuihe + suoristusrautakin on Oriflamen :) 
Nolo kuva lopputuloksesta (en osaa ottaa kuvia itsestäni ja ainoo assistentti kyseisellä hetkellä oli 2v poikani :) Mutta hei - korviksetkin on Oriflamelta :D
Ja tosiaan kuvastahan puuttuu kaikki shampoot & hoitoaineet, hammastahna, ihon & vartalonhoitotuotteet, jalka- ja käsivoiteet, kynsilakat, dödö, huulivoide wellness shake yms. joita myös käytän säännöllisesti :) Väittäisin, että nekin, ketkä ei meikkaa, tarvitsee ja käyttää ainakin joitain edellä mainittuja hyödykkeitä? Enhän minäkään meikkaa nykyään läheskään joka päivä! Paljon annan tuotteita myös lahjaksi ja lisäks tilaan muille perheenjäsenille omia tuotteita; Jiille miesten sarjaa ja Pikku & Iso Hoolle lasten sarjaa. Pikku Hoolla on myös Oriflamen Disney Cars-muistipelikortit, nekin maksoi huimat 5,90€ miinus edustaja-ale :) Tarvikkeista, eli just noista oheituotteista, tulee "vaan" -12,5% alea, mutta se ei oo ainakaan rajottanu mun ostovimmaa niitäkään kohtaan:
Tässä mm. muutama laukku/pussukka jotka on tullut tilattua. Tuo iso musta Oriflame-laukku on edustuskäyttöön tarkotettu tuoteboksi ja sen yllä pari pussukkaa, jossa säilytän näytteitä. Sit tuo kultainen clutch taka-alalla on ollut ahkerassa käytössä pikkulaukkuna <3 Tuo valkoinen pussukka on nyt myös näytteitä varten ja tuota rusetin mallista laukkua en oo vielä päässy käyttään, mutta tuota mustaa krokokuvioista clutchia on tullut jo testattua (tykkään!). Jos lupaatte ettette kerro kellekään, niin voin paljastaa, että tulevilla jaksoilla on tulossa taas ihana uus laukku, jopa semmoinen käytännöllisempi malli ja kukapa muukaan sitä olallaan kantaa kuin Oriflamen uus keulahahmo Demi Moore <3
Voin kahdeksan vuoden kokemuksella suositella Oriflamea! Tuotteita on moneen makuun ja melkein voin syödä hatullisen **skaa jos ei joku löydä sieltä vaihtoehdoista mieleistään :) En sano, etteikö Oriflamella voisi rikastuakin, mutta itse en pidä sitä tärkeimpänä. Oriflamen kautta pääsen osallistumaan koulutuksiin, tapahtumiin ja ehkä joskus tulevaisuudessa matkustamaan, sekä olen tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin ja saanut elämään uutta sisältöä. Työttömän kotiäidin arjessa Oriflame on suoranainen pelastus <3 Vaikka onhan se toki ollut elämässäni myös opiskelu- ja työssäoloaikanakin :) Ja mitä siihen myymiseen tulee: helposti tulee ihan tahtomattaan myytyä ystäville, kun kuvasto on näkysällä ja kaveri kysyy, "Ootko testannu tätä, onko tää hyvä?". Tai kun kuvaston vie työpaikalle/kouluun. Näitä ihmisiä näet kuitenkin säännöllisesti, joten tuotteiden myynnistä ja toimituksesta ei tule varsinaista vaivaa. Etenkin joulun alla ihmiset on helpottuneita voidessaan tilata jonkun kautta joululahjat, eikä tartte lähtee kaupan jouluruuhkaan!

Joko sinunkin tekis vähän mieli ryhtyä Oriflamen edustajaks? :) Jos kiinnostaa, niin otan kaikki uudet avosylin ryhmääni :) Ryhmääni pääset kun rekisteröityessäsi neppailet kohtaan "Oriflamesta minulle kertoi" asiakasnumeroni, eli 3296274 . Kaikki ryhmäni jäsenet ei suinkaan ole maantieteellisesti läheltä, joten sillä, missä asut, ei ole mitään väliä. Ainoa vaatimus on, että olet vähintään 16 vuotta vanha ja tällöin myös huoltajan lupa. Tuo linkki näyttää myös kampanjaedut, joihin sinulla on uutena edustajana mahdollisuus pyrkiä. Niiden saavuttamiseksi on tietyt myyntirajat, mutta mikään pakkohan sinun ei tietenkään ole tilata niiden vaatimalla summalla - sitten vaan jäät ilman palkintoa ja that's it. Saat kuitenkin alussa mainitsemani kolme ilmaistuotetta ja näytteet, joista lisätietoa näet tästä linkistä. Minulla on myös oma Oriflame-sivu josta löydät mm. yhteystietoni! Vastaan ja autan mielelläni!

Ai niin, kerrottakoon, ettei sinun tarvitse olla kosmetiikan ja ihonhoidon PRO, vaan saat avuksesi värikartan ja ihonhoitohoppaan:
Jotka on siis loistava apuväline tarvittaessa!


Loppuun pakko vielä laittaa kuva kukkalähetyksestä, jonka sain Oriflamelta pari viikkoa sitten kotiovelle :) Kuvassa myös Beauty Academy -todistukset ihonhoito- ja meikkikoulutuksesta! Tätä edeltävänä viikonloppuna sain ruusun Manager Meetingissä, että jopas on tullut nautittua kukkasista :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti