lauantai 6. lokakuuta 2012

YRITYSTEN YÖ


Vaikka päivä on ollut märkä ja syksyinen, ei syysmasennuksesta oo tänään ollut tietookaan- on ollut mukavaa ja tapahtumarikas päivä! Aamu alkoi iso Hoon hiuksia kihartamalla, koska tänään oli luokkakuvaus. Koulun jälkeen neiti menikin suoraan mummolaan, joten me pikku Hoon kans suunnattiin taas Huvimaahan, jossa treffattiin tuttuja.



Oli antoisa reissu ja pikku Hoo nukahtikin kotimatkalla autoon. Niinpä siirsin pienen unikeon rattaisiin ja suuntasin koiruuksien kans lenkille - vaikka vettä satoikin. Mutta eihän meitä oo sokerista tehty! Tässä välissä pakko ylistää Crocsin kumppareita, jotka taannoin huusin kierrätyshengessä huuto.netistä. Eräs nimeltä mainitsematon koiruus kun päätti joskus syödä mun herkut Hai-saappaat :P Mutta käärmeiden varalta muutenkin parempi olla kesäaikaan pidempivartiset saappaat ja nuo Crocsit on tosi ihanat jalassa. Niin kevyet, eikä lonksu kumppareiden tapaan, vaan istuu napakasti nilkasta. Ja lämpimät, mikä on kesällä tietysti huonokin asia, mutta ei niissä hiki haise - ja jos haisiskin, niin ne on helppo pestä kun ei oo kangasta sisuksissa! Pikku Hoollekin huudettiin huutiksesta omat ja niissä ei varpaita palele!

Ruska-aika alkaa olemaan jo ohi, mutta lehtikuuset näyttää kauniilta! Tässä muutama photo kävelyltä:

Mistä lie saanut Herra Hoon tämänpäiväinen asu (yllä) innoituksensa? Mitä luulette, onko syksyn sävyille osuutta asiaan? :)


Pikkuisen vain satanut vettä, kuten kuvastakin näkee :)

Pikku Hoo nukkui rattaissa sadesuojan suojissa kuvan ulkopuolella :)


Jiin kotiuduttua töistä, lähdettiin Yrityksien Yöhön, eli kaupat oli auki ilta yhdeksään saakka. Oli mukava kun oli elämää kaupungilla :) Shoppailtiin <3

Kainarin mainos Yritysten Yöstä
Äijät-tanssiryhmä veivas Gangnam Stylen tahtiin :)
Benettonille oli tullut vaikka mitä ihanuuksia uutuuksia. Kuulokkeita pojille...

...ja tytöille...
...Ja miehille & naisille!

Ja luureja! Awww... Mikä mahti lahjaidea ;) Ja ai että mä haluisin kokeilla noita "pyllyn kohotus" pöksyjä jotka kuvassa näkyy...! Hiljattain ostin Benettonilta Jegginssit (?) joita mainostettiin "like a second skin" ja voin kertoo et kutinsa pitää! Ihmisten ilmoille lähtiessä pitäny pariin kertaan tarkastaa et onhan mulla housut varmasti jalassa - niin mukavalta ne tuntuu! :) Ja silti näyttää ihan farkuilta! Eikä oo mitkään resorivyötäröt, vaan ihan oikee vetskari, nappi ja vyönlenksutkin! Hintakin on edullinen :) I love it!

Koirillekin on omat Benettonin releet :) Ja mitkä ihanat värit!
Matkakuumetta?

Pikku Hoo sai ilmapallon ja paidan... :)
Tosin meidän pallo räjähti Lelukaupassa :(
Käytiin pikaisesti muutamissa muissakin vaateliikkeissä ja saatiin saaliiks Jiille farkut Jack & Jonesista ja Espritin neuletakki Sokkarilta. Mä oon niin ihastunu näihin syksyn väreihin (vaikken syksyihminen myönnä olevanikaan), et ostin itelle tällasen paidan H&M:ltä:
Pikku Hoolla oli ylemmässä kuvassa oranssi Benettonin paita, mut nyt ostin myös ihanan keltaisen, koska Pikku Hoo onkin kohta jo keskikokonen Hoo - niin kova kasvupyrähdys on meneillään :) Benettonin lasten vaatteille on myönnetty Eco Safe -sertifikaatti. Miettikää kun vaatteissa voi olla syöpää aiheuttavia myrkkyjä, niin tuo ei ihan turhanpäiväinen sertifikaatti olekaan, vaan huomioimisen arvoinen todellakin!
 Sitten käytiin The Body Shopissa, jossa voi allekirjoittaa vetoomuksen turkistarhauksen lakkauttamiseksi
Kyllä, allekirjoitin. 


Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, käytiin LEPPÄKERTUSSA lelukaupassa. Ostin Iso Hoolle synttärilahjan ja jotain pientä tätitettävälle tulevia synttäreitä ajatellen. Pikku Hoo sai Jiin heltymään (sehän onkin vaikeeta!) ja ostamaan hienon PONSSE metsäkoneen. :) Ja joulukin jo kohta tulossa. Voi mahdotonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti