maanantai 15. heinäkuuta 2013

Oriflame jakso 10

Koska Oriflamen kymppi-jaksoa on vielä pari viikkoa jäljellä ja ensimmäinen tilaukseni tuli tänään, ajattelin tehdä siitä postauksen. Itse ainakin innostuin tämän jakson kuvastosta ja oli ihanaa päästä testaamaan uutuuksia (kun kaikki muut alkaa olemaan jo testattu :D)! Todellakin KYMPPI-jakso, saa täydet kymmenen pistettä minulta ;) Aloitetaan vaikkapa mahtavista asiakaseduista:
 Eli kun ostat 25€lla tästä esitteestä, voit tilata ihanan huulikiillon hintaan 4,90€ (norm.12,90€)
Tai voit tilata Päärynä & nektariini -setin 9,90€ (norm. 28,70€)
 Minä luonnollisesti tilasin molemmat :P 
Ajattelin, että kasvojen puhdistusaine ja kasvovoide voisi olla hyvät tyttärelleni Iso Hoolle (täyttää lokakuussa 10v), mutta saapa nähdä raskinko luopua niistä :P Testasin ja tuli kyllä ihanan freessi olo - todella raikkaita & virkistäviä ja tuoksu on herkullinen! Tuotteet sopii kaikenikäisille ja normaalille/rasvaiselle iholle.
Sivulla 22 18-vuotias edustaja Eija Vuorenmaa Haapavedeltä suosittelee Giordani Gold puuterihelmiä näin: "Dreamy Moments Illuminating Pearls on yllättävän ihana ja helppokäyttöinen tuote. Ehdottomasti kesän ykkösvalinta, kun haluat kasvoillesi raikkaan ilmeen! Ne saivat kasvoni sädehtimään korostaen ihoni luonnollista hehkua. Vihreät helmet häivyttivät iholtani punaisuuden. Sain kehuja upeasta ihostani - kiitos hehkuhelmien! Ruskeasävyisillä puuterihelmillä loihdin kasvoilleni eloisan ja hehkeän sävyn. Väri levittyy iholle kuin unelma, korostaen kasvojeni piirteitä ja tuoden poskipäät kauniisti esille. Kuulien pigmentti pysyy kasvoilla ja dekolteella hyvin koko päovän. Huippu kesätuote"
Pitihän minunkin tilata :) 
En ole itseasiassa vielä testannut, koska halusin testata ensin yksistään tulevaa uutuuttamme, BB-voidetta! Sen verran voin kuitenkin kertoa, että nämä puuterihelmet tuoksui harvinaisen hyvälle :) Ei meikit yleensä tuoksu, mutta nämäpä tuoksui miellyttävälle :) Väreistä vihreä häivyttää punaisuutta ja tasoittaa ihon väriä (tätä voi yksistään sipaista vaikka pienellä siveltimellä nenänpieliin), violetti kirkastaa ihoa, pinkki raikastaa ihon väriä, vaalea korostaa ihon luonnollista hehkua ja beige kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. Tuotetta voi käyttää korostamaan heleyttä poskipäille tai dekolteelle tai antamaan lisähehkua koko kasvoille- saat iholle kaunista valoisuutta ja kirkkautta!
  Olen aika laiska vaihtamaan laukkua, mutta ehkäpä tämän laukunjärjestäjän myötä vaihdan useammin! "Käsilaukun sisälaukun avulla siirrät yhdellä kerralla tavarat käsilaukusta toiseen. Voit olla varma, että muistit kaiken ja löydät tavarat samasta lokerosta joka käsilaukussasi" - Nerokasta!
 Laukunjärjestäjä

Ja pitihän minun saada kaulakorukin...
En tavallisesti tykästy tällaisiin, mutta jokin tässä viehätti. Värit ehkä kuvastossa räikeämmät ja heleämmät, mutta kaunis koru näinkin.
Tässä tilauksen ilmaistuotteet, eli Volume Build-mascara, Absolute Concealer For Eyes ja Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir. 
Mascaran sai kun tilaus vähintään 55 kampanjapistettä (eli n.75€). "Levitä ja lisää kerroksia! VoluFlex-koostumus ja megaharja mahdollistavat uusien kerroksien lisäämisen päivän aikana. Ripsiväri pysyy notkeana kuivumisen jälkeenkin eikä ripsiväri sotke, paakkuunnu tai murustu kun sitä levitetään lisää." Normaalihinta mascaralla on 15,90€
Concealerin ja seerumin sai kun tilaus vähintään 110 kp (n.150€). "Peitevoide tumman silmänympärysihon peittämiseen. Kaksivaikutteinen peitevoide peittää tummat silmänaluset sekä pienentää silmäpusseja ja kirkastaa ihoa."  Eli tuote siis sekä peittää että hoitaa! Normaalisti Concealer maksaa 12,90€ 
"Kosteuttava seerumi ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja kaunistaa ihon välittömästi. Nopeasti imeytyvä koostumus on pakattu pipettipulloon. Tuotetta voidaan käyttää joko yksinään tai värivoiteen alla." Normaalihinta tällä pienellä ihmeellä on 22€ (nyt tarjouksessa 15,90€)! Seerumi onkin ollut minulla käytössä meikinpohjustustuotteena. Heleyttää ja jättää iholle hyvän mattaisen pohjan meikkiä varten. Laiskan ja kiireisen naisen tuote; hoitava seerumi ja meikinpohjustustuote samassa :)  
Tilauksen mukana tuli siis yli 50€ arvosta ilmaisia tuotteita! Jos syystä tai toisesta ei itse voi tai halua käyttää tuotteita, voi nämä joko myydä, antaa lahjaksi tai vaikka arpoa tilaajien kesken :) 
Samainen mascara mainittuna Kotivinkki-lehdessä :)
Ilmainen BC-demo
Lisäksi kaikki Business Classista ylöspäin saavat aina tilauksen ylittäessä 110 kp (n.150€) ilmaisen BC-demon, eli tuotteen, joka on tulossa myyntiin myöhemmin!  
"Jakson 10 Business Class -etutuote on jaksolla 12/2013 myyntiin tuleva uutuus, Overnight Nail Mask -kynsien yönaamio. Vesipohjainen kynsinaamio ravitsee kuivia ja halkeilevia kynsiä yön aikana. Sisältää kosteuttavaa ureaa, joka tekee kynsistä taipuisat ja joustavat. Levitä yöksi kynsille ja huuhtele aamulla pois." 
Tilaamani Demo-tuotteet
"Demotuotteet ovat uutuustuotteita, jotka tulevat myyntiin demojaksoa seuraavalla jaksolla. Kun uutuus lanseerataan jaksoesitteessä, voit esitellä sitä asiakkaillesi demotuotteen avulla. Omakohtainen kokeilu helpottaa tuotteesta kertomista ja asiakkaan ostopäätöstä.
Saat demotuotteet edulliseen demohintaan, jos tilauksesi on vähintään 110 kampanjapistettä. Rajoitus: 1 kpl / tuote. Demotuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tuotteita on rajoitettu erä, toimitus varastovarauksella. Demojen osto-oikeus on vain Business Classilaisilla ja Managereilla." 
Monissa muissa "Oriflame-maissa" demo-tuotteita ei voi ostaa, mutta me suomalaiset saadaan nauttia tästä edusta :P Minä siis tilasin
*BB-voiteen
"BB-voide yhdistää meikkivoiteen, ihonhoidon ja aurinkosuojan. Voide peittää pigmenttiläiskät, epätasaisen ihonvärin ja pienentää ihohuokosia. Kosteuttava koostumus antaa iholla upean pinnan. Käytä päivittäin meikkivoiteen asemasta. Öljytön. Sisälttä suojakertoimen 30. 30ml"
*Pure Skin Rasvaisen ihon greippipuhdistusgeelin
"Rasvaisen ihon greippi-puhdistusgeeli puhdistaa kavot tehokkaasti, ehkäisee finnien muodostumista ja hillitsee liiallista ihon rasvaisuutta. Greippiuute ja Detect technology vähentävät ihon epäpuhtauksia. Öljytön."
*Pure Skin Greippi-kasvoveden
"Virkistävän greipin tuoksuinen, alkoholia sisältävä kasvovesi supistaa ihohuokosia ja ehkäisee mustapäiden muodostumista. Greippiuute ja Detect technology ehkäisevät finnien syntyä."
*Giordani Gold Lacque Brilliance-kynsilakan
"Pitkäkestoiset, korkeakiiltoiset kynsilakat sisältävät kynsiä vahvistavaa ja suojaavaa Fortifying Complexia. Ei raitoja, kolhunkestävä lopputulos."
Lopuksi ajattelin paljastaa mitä oma meikkipussini sisältää...
Tadaa!
Eli se sisältää Oriflamelta: huulipunan, huultenrajauskynän, tummemman ja vaaleamman kulmakynän, meikkivoiteen, ripsiseerumin, viisi erilaista ripsiväriä (normaalisti siis käytössä wonderlash, mutta uusia pitää aina testata, siksi näin monta!), silmienrajaustussin, vaalean kajalin, kulmakarvageelin, huulikiillon, puuterihelmet, luomiväritrion, vaalean luomivrin, peitepuikon, finnivoiteen, peiteväripalerin, luomiväri- ja poskipunasiveltimen. Ainoat muualta hankitut tuotteet on pinsetit ja The Body Shopin meikkipuuteri :)
 Meikkipussikin on luonnollisesti Oriflamen :)
Yks juttu mitä mä olen kovasti jäänyt kaipaamaan Oriflamen poistuneista tuotteista, on kynnenvalkaisukynä. Se oli ennen muinoin valikoimissa, mutta jostain syystä poistui. Jouduin nyt ostamaan Mavalan korvikkeen, joka on sekä ulkoisesti että periaatteeltaa tismalleen sama. Eli kynä on kuin kajali, mutta se kostutetaan ja kynnenaluset "väritetään". Tulee nätti ja luonnollinen tulos. Tässä Mavalan kynnenvalkaisukynä:
 Jaksoa on jäljellä vielä maanantaihin 29.7.2013 asti ja kannattaa selata kuvasto tarkkaan; paljon jäi mainitsematta kun kuvasto on pullollaan suosikkituotteita! Minun omaan e-catalogiin pääset klikkaamalla TÄSTÄ! Voit siis klikata haluamasi tuotteet ostoskoriin, kun jatkat kassalle ja vahvistat tilauksen, tulee se suoraan minulle! Teen tilauksia joka maanantai ja tuotteet tulevat noin viikossa, sitten minä tuon ne sovitusti sinulle :) Jos haluat saada tuotteet edullisemmin, mainitsemani ilmaistuotteet ja paljon lisää, klikkaa TÄSTÄ ja rekisteröidy edustajaksi! Vaikka titteli onkin "edustaja", on rekisteröityminen maksutonta eikä se velvoita mihinkään. Voit tilata niin usein tai harvoin kuin haluat ja niin paljon tai vähän kuin tarvitset. Kerron mielelläni lisää ja autan alkuun sekä aina tarvittaessa :) Ensitilauksen mukana saat kolme ilmaistuotetta sekä meikkivoide-, tuoksu- ja huulipunanäytteet. Ainakin Portugalissa liittyminen maksoi 10€, joten senkin suhteen me suomalaiset edustajat olemme onnekkaita. Meillä on niin paljon etuja, että välillä tuntuu ettei niitä osata arvostaakaan. Rohkeasti mukaan vaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti