torstai 25. heinäkuuta 2013

Wellness By Oriflame Osa 1 - Shaket ja keitot

Paljon on tullut kirjoiteltua Oriflamen tuotteista ja Wellness-tuotteitakin olen kevyesti sivunnut, mutta koska niistä voisi kirjoittaa NIIN pitkästi, päätin "omistaa" yhden kokonaisen postauksen aiheelle :) Itse olen ollut kasvissyöjä varmaan abaut puolet elämästäni ja olen välttänyt myös kalaöljyä sekä liivatetta, mutta tänävuonna annoin sen verran periksi, että aloin käyttää Wellness naisten packia, joka siis sisältää kalaöljyä ja kalaperäistä liivatetta. Pakko myöntää, että jos liivate olisi ollut peräisin siasta tai naudasta - olisi voinut jäädä myönnytys tekemättä. Tuo onkin muuten jännä juttu, että sanotaan sianlihaksi vai porsaanlihaksi... Vanhemmat työskenteli pihvien parissa ja jos asiakkaat kysytivät mitä lihaa pihvi sisälsi, oli takuuvarmaa että sanoessaan "Sianlihaa" jätti asiakas ottamatta, mutta kun sanoi "Porsaanlihaa", ottivat. Hmm, no pikkusen meni sivuraiteille tämä juttu, mutta miettikääpä asiaa :)

On varmaan itsestäänselvää, että ravinto on terveyden perusta. Useimmat meistä syö kuitenkin aivan muista syistä kuin elääkseen mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkään. Ruoka liittyy tilanteisiin, ihmisiin ja tapoihin. Sen kanssa iloitaan ja surraan, juhlitaan ja vietetään aikaa. Arkena ruokaa tehdään nopeasti ja kiireessä tulee turvauduttua eineksiin tai pikaruokaan. Kauppareissulla karkkihyllystä tarttuu usein mukaan jotain pientä, sillä herkkujen ostaminen on tehty meille helpoksi ja halvaksi. "Täydellisesti terveellinen" syöminen ei kuitenkaan ole mahdollista - ja hyvä niin. Terveeseen elämään kuuluu myös se, ettei ruuasta, sen määrästä tai laadusta, tule pakkomielle. Syömisen tulee olla hauskaa, rentoa ja nautittavaa, ei jatkuvaa kalorien tai terveellisyyden vahtaamista. Siksi on mahtavaa, että meillä on tutkitusti turvallisia tuotteita täydentämään ruokavaliota ja lisäksi ne on niin helppoja & nopeita valmistaa & nauttia, ettei sekään käy tekosyyksi. Ja kun alat käyttää tuotteita sekä huomaat niiden vaikutuksen, et enää halua turvautua eineksiin tai suklaapatukoihin :)

Wellness-tuoteperhe sisältää siis: 
Natural Balance Shaket, joiden makuvaihtoehtoina on mansikka, suklaa ja vanilja
 
Natural Balance Shake kehitettiin alunperin professori Stig Steenin (=sydän- ja rintaelinkirurgian professori ja eräs maailman johtavista keuhko- ja sydäntransplanttien ja elvytyksen asiantuntijoista) elinsiirtoa odottavien potilaiden helposti hyödynnettäväksi, terveelliseksi erikoisravinnoksi, mutta sen korkealuokkainen koostumus täydentää myös tavallisten ihmisten ravintoaineprofiilia. Nykyään Oriflame on patentoinut valmisteen ja sitä myydään vain Wellness-linjassa

Shakesta tekee erityisen hyvän mm:

  • MATALA GLYKEEMINEN INDEKSI Ruoka-aineilla, jotka sisältävät nopeasti imeytyiviä hiilihydraatteja (sokeri, valkoinen vehnä) on korke GI-luku. Tämä tarkoittaa, että ruoka nostaa verensokeripitoisuutta nopeasti, mutta pikaista piristymistä seuraa energiatason romahdus ja tyrmäävä väsymys. Kun ruuan glykeeminen indeksi (GI) on alle 55, arvo on matala - Natural Balance Shaken GI-arvo on 28, joten kun ottaa Shaken esimerkiksi iltapäivän välipalaksi, iltapäivän väsymyskohtaus pysyy poissa eikä illalla kotiin tullessa ole kiljuva nälkä! Ruokahalu ja makeannälkä pysyvät kurissa ja olo on kylläinen.
  • OPTIMAALINEN RAVINTOSISÄLTÖ MUTTA VAIN 65 KALORIA! Proteiinit koostuvat aminohapoista, joita on 20 erilaista - niistä yhdeksän on välttämättömiä. Shake sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja oikeissa suhteissa. Yhdessä shake-annoksessa on 7,5 grammaa proteiinia mikä on noin 15% tavallisen naisen päivittäisestä proteiinin tarpeesta. Lisäksi shaken sisältämän proteiinin imeytyvyys on tutkitusti 100%! Proteiinin lähteinä on herne, kananmuna ja hera (laktoosia on alle 1%). Vaikka shake on täyttä ravintoa ( =paljon proteiinia, kuitua ja omega-3 rasvahappoja, eikä sisällä geneettisesti muunneltuja raaka-aineita, gluteiinia, väri- tai säilöntäaineita), yhdessä annoksessa on vain 65 kaloria, eli saman verran kuin omenassa
  • RUNSAASTI HYVIÄ OMEGA-3 RASVAHAPPOJA Monet ravintolisävalmistajat suhtautuvat kevyesti käyttämänsä rasvan laatuun ja pitävät tuotteidensa vähärasvaisuutta tätä tärkeämpänä asiana. Vähärasvaisuutta tärkeämpää on rasvan laatu. Shaken sisältämät omega-3 rasvahapot saadaan pellavansiemeniä syöneiden kanojen munista.
  • TUTKITTU JA TURVALLINEN Shakesta on tehty paljon tutkimuksia (Lundin yliopistollisessa keskussairaalassa, Sydneyn yliopistossa, Igelösä Life Science Community-tutkimuskeskuksessa) ja shaken käytöstä on havaittu useita positiivisia vaikutuksia, mm. veren sokeripitoisuuden ja verenpaineen aleneminen, veren seerumin lipidiprofiilin parantuminen sekä parantunut keskittymiskyky, laihtuminen ja yleisen hyvinvoinnin lisääntyminen! Eslövin koulututkimuksessa havaittiin, että shakea käyttävät koululaiset jaksoivat keskittyä paremmin (shake sisältää vain luonnollisia raaka-aineita, eli sitä voi käyttää kaikki lapsesta vanhuksiin!). Laihdutus- ja painonhallintatutkimus on osoittanut merkittävää laihtumista ja energian sekä yleisen hyvinvoinnin lisääntymistä!
Eli lyhyesti kiteytettynä: 
  •  toimii tutkitusti 
  • vähentää napostelua
  • lisää energiaa
  • on täyttä ravintoa, luonnollinen ja turvallinen
Tilausnumerot ja hinnat:
15447 Mansikka-shake 35€
22138 Suklaa-shake 35€
15448 Vanilja-shake 35€
Yksi paketti sisältää 21 annosta (ei yksittäispakattua) ja voit myös valita tilauksesi automaattisessa toimituspalvelu-muodossa, jolloin saat uuden paketin 3 viikon välein ja joka viides paketti on ilmainen! Toimituspalvelussa voit vaihtaa shaken makua toiseen!
Wellness Natural Balance Soup
Keittojen makuvaihtoehdot ovat parsakeitto ja tomaatti-basilikakeitto
Keitoista tekee erityisen hyvän mm:
  • OPTIMAALINEN RAVINTOSISÄLTÖ Keitot sisältävät runsaasti proteiineja ja ovat täydellisiä aminohappokoostumuksiltaan. Keitot ovat vähärasvaisia ja sisältävät optimaalisen suhteen omega 3 ja omega 6 –rasvahappoja. Keitot ovat vähähiilihydraattisia ja niiden glygeeminen indeksi (GI) on alhainen. Inuliini toimii prebioottina, joka ylläpitää suoliston hyvää mikrobikantaa ja edistää ravintoaineiden imeytymistä.
  •  VÄHENTÄÄ NÄLÄNTUNNETTA JA MIELITEKOJA Keitot sisältävät paljon proteiinia ja riittävästi kuituja. Alhainen GI tasapainottaa verensokeria ja ehkäisee makeanhimoa. Keitot nautitaan lämpimänä ja lämpimät ruoat lisäävät kylläisyydentunnetta enemmän kuin kylmät ruoat. (kaloreita yhdessä annoksessa 100)
  •  PARANTAA ENERGIATASOA JA KESKITTYMISKYKYÄ    Verensokeria voidaan pitää tasaisena syömällä säännöllisesti ateriat ja välipalat. Tasainen ateriarytmi pitää yllä keskittymiskykyä ja pysyt energisenä koko päivän. Useimmat ihmiset voivat käyttää pitämään yllä suorituskykyä, oli kyse työstä tai liikunnasta.
  • 100 % LUONNOLLISET RAAKA-AINEET
    Keitot sisältävät perusraaka-aineita kuten tomaattia, basilikaa, pinaattia ja
    parsaa.
    EI SISÄLLÄ GLUTEENIA, LAKTOOSIA, KEINOTEKOISIA VÄRI- TAI SÄILÖNTÄAINEITA. Keittojen yleisin mahdollinen allergiaa aiheuttava ruoka-aine on soijaproteiini.
  • HELPPO JA NOPEA VALMISTAA
    Valmis 1 minuutissa. Sekoita jauhetta kuumaan veteen ja nauti.
Tilausnumerot ja hinnat:
24694 Parsakeitto 35€
24693 Tomaatti-Basilikakeitto 35€
 Yhdestä paketista saa ainakin 14 annosta (riippuu käyttämästäsi annoskoosta) ja voit myös valita tilauksesi automaattisessa toimituspalvelu-muodossa, jolloin saat uuden paketin 3 viikon välein ja joka viides paketti on ilmainen! Toimituspalvelussa voit vaihdella keittojen makuja!

Jos kiinnostuit, käy ihmeessä lukemassa tuotteista lisää tästä! Voit tilata tuotteita kauttani klikkaamalla tästä (syötä haku-kenttään tuotenumero ja etsi haluamasi tuote tai tee tilauksesi voimassa olevasta kuvastosta!) tai voit myös hankkia oman asiakasnumeron klikkaamalla tästä ja saada tuotteet -25% edullisemmin! :)

Seuraavassa tekstissä kerron Oriflamen Wellness-ravintolisistä - luethan myös sen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti