perjantai 19. heinäkuuta 2013

Shoppailuhommia...

Hetki sitten olin jo hiukan huolissaan kun ei tehnyt mieli shoppailla mitään, mutta turhaan... Mulla tulee aina vähän kausiluontosesti tämmösiä törsäyskausia :P Nyt on sitten saanut juosta hakemassa Ellos-pakettia Siwasta, Nelly-pakettia pääpostista ja Halens-pakettia ABC:n Smartpost-automaatista... Tai oikeestaanhan kaikki tais alkaa Polkashopista... Sieltä tilasin:
Tällaisen mekon (24,90€ -10%) kuva Polkashop
Ja tällaisen (34,90€ -10%) kuva Polkashop
mutta kuten jo kuvakin antaa ymmärtää - mekko oli pikkaisen turhan lyhyt... Joten otin yhteyttä gaalamekon ommelleeseen pukuompelijaani, Teijaan, joka pelasti tilanteen ompelemalla pukuun jatkokaistaleen :) Maksoihan se kaistaleen ompelu saman verran kuin mekko, mutta ilman sitä olisin tuskin tullut koskaan mekkoa käyttäneeks... Olin todella positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin jatkopala sulautui mekkoon. Tässä Pikku Hoon (3v.) ottama "laadukas" kuva mekosta:
 Jatkopala siis tuo toisiksalimmainen "kerros"
Ja tässä Jiin ottamassa kuvassa oli kyllä pääkin mukana, mutta ihan itse rajasin sen pois (sen verran karseelta näytti) :D Mutta tässä siis näkyy Nelly.comista tilaamani kengät jotka ainakin minun mielestä sopii ihan täydellisesti tuon mekon kanssa!
54,95€ kuva Nelly.com
Mutta takaisin Polkashopin ostoksiin... tämä ihana "hölttänä" t-paita (22,90€ -10%) kuva Polkashopista
Sekä vielä tämä pitsipaita, jonka kuvaa ei syystä tai toisesta anna laittaa...
Sitten menin ja tilasin Ellokselta
talveksi takin :P (109€ -30%)
Halensilta tilasin tämän topin & tunikan (17,95€ + 24,95€) kuva Halens
ja pettymykseks tunika olikin lyhempi kuin kuva antoi olettaa, mutta olkoot... 
Tämän pitsiboleron (8,97€) kuva Halens
sortsit (6,47€) kuva Halens
Ja sit sellaisen luonnonvalkosen 3/4hihaisen paidan jossa edessä vesiputouspääntie ja takana virkattua pitsiä. Sekin maksoi vain 12,47€, eli kaikki Halens-ostokset oli ALE-tuotteita :P Ja enhän mä pelkästään itselle oo shoppaillu... Eilen ostin Pikku Hoolle H&M:ltä 
ihanat "ällipöö"-kengät (24,95€)


kuvat H&M
lippiksen (6,95€) kuva H&M
Ja "ällipöö-pimmälasit" eli Angrybird silmälasit - toisinsanoen aurinkolasit :D 
Ja Ellokselta olin ennättänyt jo tilata Adidaksen Superstarsit 
50€, kuva Ellos
IsoHoo on ollut koko kesän mummuloissa eikä sille oikein enää uskalla ostaa mitään ominpäin, mutta ostinhan minä sillekin kävelykadulta sellaisen Baseball-hupparin. Itse valitsi värin; oikeen neon pinkkiä ja vaaleaa harmaata :P Mutta nyt alkaa olee shoppailukiintiö aikalailla täys... Paitsi laukku tuon vaalean mekon kans pitäs vielä löytää :) Noitakin mekkoja ostan aina kaappii roikkumaan vaikkei mitään tietoo millon niitä vois pitää (ja mahtuuko niihin enää sit kun ois aihetta käyttää!) :D Mutta kun inhoon sitä stressiä kun jollain on jotkut juhlat ja sinne pitää alkaa miettiä asua - olis niin helppoo kun kaapista löytys valmis asukokonaisuus! Yleensä aina ostan mustaa ja nyt rakastuin tuohon vaaleaan pitsimekkoon - oon niin iloinen et kaapista löytyy nyt muunkin väristä juhla-asua :P Nyt siis vaan ootellaan kutsuja kemuihin jossa näitä mekkoja vois ulkoiluttaa :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti