torstai 25. heinäkuuta 2013

Wellness By Oriflame osa 2 - Ravintolisät


Wellness Pack Woman: 

Wellness Pack Man:

Wellness Pack ravintolisät miehille ja naisille sisätävät 21 annospussia jossa jokaisessa on:1 astaksantiini-antioksidanttikapseli, 2 omega-3 kapselia ja 1 multivitamiini & kivennäisaine miehille/naisille, eli kaikki mitä tarvitset!

Wellness Pack vaikuttaa positiivisesti 
*ihoon 
*elinvoimaan 
*vastustuskykyyn 
*sydämeen 
*lihaksiin ja niveliin
*silmiin ja näkökyykyyn

Tuotteen vaikutukset ihon ja elimistön hyvinvointiin on kliinisesti todistettu Astaksantiini mm. suojaa ihoa tehokkaasti auringon haitoilta sekä ehkäisee lihasten kipeytymistä liikunnan jälkeen. Tehdyn tutkimuksen mukaan astaksantiinia syöneiden tutkimushenkilöiden fyysinen suorituskyky parani kolminkertaisesti (konkreettisesti jalkakyykkyinä keskimäärin 27 toistolla, eli 49:stä 76:een. Placebo(lumelääke)-kontrolliryhmän tulos oli 9 toistoa (46:sta 55:een)!

Tuote sisältää korkealuokkaisinta saatavissa olevaa luonnollista astaksantiinia (Oriflamen tutkijat eristävät Haematococcus pluvialis- levästä osan, josta saadaan eniten astaksantiinia. Levää kasvatetaan tiukoissa laboratorio-oloissa 10pv:n ajan ja kun levä on riittävän suuri, se altistetaan stressitekijöille. Kovat valot ja ravinnonpuute saavat levän erittämään punaista astaksantiinia -> punaiseksi muuttunut levä kuivataan, murskataan ja jauheesta tehdään Swedish Beauty Complex Plus -astaksantiinikapseleiden aktiiviainetta. Koko valmistusprosessi tapahtuu Tukholman saaristossa lähellä levän luonnollista kasvu- ja korjauspaikkaa)!

Ei sisällä keinotekuisia maku-, säilöntä tai väriaineita eikä geenimanipuloituja ainesosia

Tuotteessa käytetty kalaöljy on pyydystetty Tyynestä Valtamerestä ekologisesti kestävällä tavalla, eikä sisällä raskasmetalleja tai muita jäämiä.-sisältää kalaliivatetta, ei eläinperäistä gelatiinia-valmistettu farmaseuttista GMP-standardia noudattamalla (kansainvälinen hyvän tuotantotavan laatustandardi jolla valvotaan tuotteen valmistusprosessia ja tuotantoympäristöä)

Tilausnumerot ja hinnat:
22793 Ravintolisä annospussit miehelle 32€
22791 Ravintolisä annospussit naiselle 32€
Paketissa on 21 annospussia ja voit myös valita tilauksesi automaattisessa toimituspalvelu-muodossa, jolloin saat uuden paketin 3 viikon välein ja joka viides paketti on ilmainen!

Monivitamiineja ja omega-kapseleita voi tilata myös erikseen;
miesten monivitamiinitabletit 60kpl:  22795 - 15,90€
naisten monivitamiinitabletit 60kpl:   22794 - 15,90€
omega-3 kapselit 60kpl:  15397- 15,90€

Wellness Hair & Nail NutriComplex
Aktivoi hiusten tervettä kasvua. Sisältää ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä hiusten ja kynsien kasvulle ja hyvinvoinnille. Ehkäisee hiusten ohenemista ja tekee kynsistä vahvemmat. 2 tablettia otetaan kerran päivässä vähintään 3 kuukauden ajan (4 pakettia). 

Yksi pakkaus sisältää 21 tablettia Tilausnumero: 23473 - 26€/pkt

Suosittelen parhaan tuloksen saamiseksi kuitenkin käyttämään tukena Wellness Packia sekä paikallisesti käytettäviä tuotteitamme, kuten kynsille Nail Foodia, kynnenkovettajalakkaa ja hiuksille hiustenkasvua vilkastuttavaa shampoota! 
Wellness Kids Omega3:
Nestemäisen lasten omega3-öljyn makuaineena on puhdas sitruunaöljy ja kalaöljy on erittäin tuoretta sekä tislattu viiteen kertaan puhtauden varmistamiseksi!
 tilausnumero 22467 - 16,90€
Pullosta saa 21 annosta ja voit valita tilauksesi automaattisessa toimituspalvelu-muodossa, jolloin saat uuden pullon 3 viikon välein ja joka viides pullo on ilmainen!

Wellness Kids Multivitamins and Minerals:
Monivitamiinit on makeutettu ksylitolilla - tarjoa tabletit siis ruuan tai omega-öljyn jälkeen, niin saat hampaille hyvää :)
tilausnumero 22465 - 13,90€
Yksi paketti sisältää 21 tablettia ja voit myös valita tilauksesi automaattisessa toimituspalvelu-muodossa, jolloin saat uuden paketin 3 viikon välein ja joka viides paketti on ilmainen!

Jos kiinnostuit, käy ihmeessä lukemassa tuotteista lisää tästä! Voit tilata tuotteita kauttani klikkaamalla tästä (syötä haku-kenttään tuotenumero ja etsi haluamasi tuote tai tee tilauksesi voimassa olevasta kuvastosta!) tai voit myös hankkia oman asiakasnumeron klikkaamalla tästä ja saada tuotteet -25% edullisemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti